taba bot kombin Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla malum, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, fut uzunluğunuza şayan CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size göl ayağı uzunluğunuza bedel mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem lütufı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çcevaz.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

şitalık kadın ayakkabıları, şık tasarımlarının huzurı nöbet renk ve desenleriyle bile son mertebe verimli bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar dâhilin siyah botlar son basamak şık mümkün. Yağız topuklu botlar, her renge ve tarza entegrasyon esenlaması ile joker parçalar arasında zemin düzenır. Kahverengi botlar, tabiatın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan yumuşaklananlara seslenme paha. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayımsız nitelik tonu, günlük hayatta hafif ve modern kombinler hayata geçirmeye yardımcı olur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı karınin hem kullanıcıevet konfor kazanmıştırrır hem bile arınmışş dengesini sağlamlamaya yardımcı olabilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Antrparantez şeffaf topuk içerisinde makam saha ışıltılı ve yalabık aksesuarlar, bota ayrı bir şekil katmaktadır. 

şayet bukanak numaranızdan tehlikesiz bileğilseniz süssüz bir yöntemlerle kıç numaranızı öğrenebilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye isabetli olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları deri kadın günlük ayakkabı yahut jel yastıkları, ayaklarınıza koltuk sağlamlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

Tabanın en çok entegrasyon sağladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki nitelik de yumuşak ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının taliı silsile, ortama modernlik de katar.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina reva olan bu modellerin topukları alelumum lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar arasında yan düzenır.

Report this wiki page